Бджілка-співалка

06.07.2011, Ірена Карпа

Якщо у вас поки не завелася вдома Мері Попінс, але страшено хочеться, щоби дитина росла сумлінно-музичною, почати раджу саме з цієї, на перший погляд, нічим не особливої плюшевої комахи сімейства лускокрилих.

пчелка K s Kids Коли в мене не було дітей, а були самі лиш естетські претензії, я майбутній дитині скуповувала іграшки спокійних кольорів, без дурних посмішок і пищалок, вмонтованих у іграшкові тільця. Ну і дуже неправильно: бо манюням раннього віку абсолютно при такому байдуже, іграшка то в них, подушечка чи светрик, якщо воно не верещить. І чим дурнішим голосом іграшка верещить, тим дитині веселіше.
Правда, у вас плавиться мозок, але то вже ваші проблеми.

У випадку з бджілкою розробники kskids досягли золотої середини – вона, коли натиснути на її м’яке пузо, співає дитячим мультяшним голосом. Але не гидким і фальшивим, коли явно чути, що старався прикинутись дитиною дорослий, а доволі кумедним і чесним. Крім того, якщо потримати живіт натиснутим довше, бджілка буде хихотіти, а з нею разом і ви з вашою дитиною.

музична іграшка співаюча бджілка

Досвід Бебі-Бума показав, що пісенька бджілки не менш заразна, ніж її сміх. Уже після кількох днів гри з нею Кора почала несміливо повторювати склади і мелодію (!) простої пісеньки, а відтак, просто натиснувши на співочу кнопочку, ми вже добивалися ефекту переключання уваги з вреднічання на щось корисне типу розвитку мовно-слухового апарату нашого нащадка.

А ще в бджілки шелестять крильця і взагалі м’яка плюшева шкірка, приємна для шкірки людської. Вона чудово всотує слюні і добре чеше зубки. А ще легко переться в машинці. Спробуйте.

Того й дивіться, на пенсії ваше бебі стане знаменитим пасічником і частуватиме вже своїх внуків супер-біо-якісним медом. І при цьому співатиме.

Записи

Профіль

Отримувати записи на email?