Наш мобіль - іграшка на колиску бебіка

26.04.2012, Ірена Карпа

Якщо у вас не завжди вистачає часу та танхнення нависати по кілька
годин над колискою вашого бебіка, чого би не почепити замість вас красивий пластиковий мобіль? Чи там книжку захочеться почитати чи приготувати собі щось складніше за бутерброд - мобіль вам в руки.

мобіль іграшка на колиску бебіка- Мобіль вміє крутитися, гіпнотизувати дитину іграшками, що до нього причеплені.

- Блимати великим японського вигляду котом і грати різні музики. (Ми обрали котика бо маємо варіації іграшок ксКідс із лялькою Джулією, а котик безпрограшний унісекс, який потім можна передати як наслєдцтво).
- А ще мобіль може битися, як ваше серце. Тільки кров не може ганяти, але поки ваша дитина не виросла і не вступила до медакадемії, їй ця недосконалість симуляції байдужа.

- Класична колискова - безпрограшний варіант. Коли втомитеся співати чи голосок так сяде, що вас без кастінгу візьмуть у групу ветенарів дез-металу, за вас все доспіває мобіль. Ще й дитину по-троху до світових музичних взірців привчатимете.

- Швидкості крутіння іграшок міняються, їх можна не крутити взагалі.
- Світло також опційне, хоча доволі зручно користуватися мобілем як нічною підсвіткою.
- Кольори мобіля та іграшок помірні і пасують до різних інтер'єрів. На фото наша дитяча кімната.

Пізніше, коли ваша квітка життя підросте і дотягнеться до іграшок на мобілі і ви не віслідкуєте цього моменту диструкції, радійте: в дитини замість одного цільного обєкту для ігор зявиться декілька (мобіль розбирається на липучках).

Іграшка пройшла Карпа-бебі-тест на "відмінно". Ми задоволені ))

Записи

Профіль

Отримувати записи на email?