Фото

01.05.2011, Ірена Карпа

 

 

собака Ирены Карпы шарпей Карма

Коли тебе запрошують на зйомку в ботсад, спочатку стає страшно - уявляєш всіх дєвочок в типових позах навпроти бузку та магнолій, і думаєш: ой мамо, це ж і мою дитину запхають в таке! А вона ж і в хорорах спокійно знімається, і в снайперів на руках сидить, куди їй оцей типовий "суповий набір тургєнєвской баришні"?!

Але, ще здалеку побачивши (й почувши) команду Happy Baby, тахікардії вдалося пекатися: ура, адекватні, живі, явно не совкові люди. Відтак, коли почалася робота, я взагалі була злегка шокована рівнем професіоналізму на тлі претензійного аматорства, котре, на жаль, поки цвіте і пахне в Україні незгірш за той бузок. Корена-Джіа (моя донька) отримала не просто крутняковий фото-сет, але ще й купу задоволення. Дівчата вмудряються "розкрутити" бебі на справді природньо щасливі, емоційні вирази личка, робиться тільки справжня "фірма", супроти якої рекламні проспекти плачуть у кутку. Невтомна енергія бебі-фотографів вражає, вони дійсно роблять все щиро, без кривлянь і прикидань, бо діти такі штуки відчувають і "вимикаються" дуже скоро. А тут - пару годин зйомки, і ваш кількамісячний малюк свіжий і бадьорий, як огірок під сонцем.
Жодної хвилини не втрачено даремно - без "провисань", затягувань і незнання, що робити. Супер.

Зйомки з Happy Baby - це не тільки висококласний результат, це ще й задоволення від процесу, як для батьків, так і для бебіка. Дякую і мега-успіху вам!

Записи

Профіль

Отримувати записи на email?