Від чого не варто відучувати немовлят

03.06.2011, Ірена Карпа

5 ПОГАНИХ ЗВИЧОК, від яких не варто відучувати немовлят...
Перевіряється емпірично.
В головній ролі – Бебі Бум.

Тягти за ланцюжок прикраси вам із шиї

Шкода вам золота-срібла?
Носіть для тренування алюміній, мельхіор. Чи щось іще міцніше. Десь так опірності платини, приміром, і щоб не шкода подерти.

Практична порада.
Коли дитина натренується вправно таке зривати і ковтати – сміливо відправляйтеся з нею на яку-небудь вечірку багатих і благодійних. Де дами будуть в хутрах і з діамантами розказувати, як їм шкода бідних і хворих.

Вибравши даму з найдобрішим лицем (бажано в присутності фотографів, тоді доброта на лиці сидить міцніше), робіть страшні очі і просіть даму секунду потримати вашого горностая, поки ви швиденько коє-куда метнетеся. Повернувшись, гляньте, чи дамина шия ще носить кулон. Аби даремно не заглядати, що приніс вам памперс перевдягнутого в горностая бебіка за кілька годин.

Беби-блог Ирены Карпы


Засторога.
Не переборщіть. Захланність – наш ворог. Вибирайте акуратний кулончик, а не жлобське кольє. Бо, по-перше, бебі його цілком не заковтне, а по-друге, стопудняк діаманти фальшивими виявляться.

Кричати пронизливим голосом

Ні, воно, звісно, вуха закладає і розриває череп, а потім важко власний мозок відшкрябувати від стіни. Але: тільки подумайте, який ефект сирени можуть справити високі частоти вашого сонечка на потенційного грабіжника, наглу бабу перед вами в черзі, а то й на всю чергу загалом! Ви-то мудрі, у вас у вухах будуть затички, і ви будете лише чарівно посміхатися, як та мадонна-с-младєнцем.

Викидати їжу і іграшки на підлогу

Якщо ваша сила волі трохи зав’яла й не зовсім дотягується щупаками до помітки «йога, спорт та іний фітнес», підіймати результати дитячого вибуху за столиком – саме воно.

Практична порада.
Спершу в вас підуть класичні нахиляння вперед (не зловживайте, бо спина болітиме), потім пробуйте підіймати скельця-і-брязкальця, нагинаючись убік (для талії), відтак, коли вже розімнетеся, переходіть до присідань. Якщо розставити коліна ширше – ваша попа і ваш чоловік скажуть вам велике дякую.

собака Ирены Карпы Карма фото

А щодо їжі, в нас працює універсальний миючий пилосос – собака Карма. Таким чином і підлога чиста, і собака сита, і Бебі Бум, поки споглядає собачі звитяги, не верещить.

Змішувати несумісне

Чи знайома вам наступна ситуація? От ви собі їсте, і воно наче спокійно їсть, і їжу з рота в вас не видирає «нєполєзную», все так наче ідилічненько, аж тут бебі в голову стукає проста й геніальна ідея: в свою кашу з мясом влити компот із сухофруктів. Відтак, випросиви у вас зі слізьми, воно вирішує щедро засипати в отриманий бленд солі, і, піднявши переможно ложку, все ретельно перемішати, а потім спробувати на смак і репетувати: «Фу, самі ви їжте каку!»

Не сумуйте. Зітхніть глибоко і пролисніть каталог нерухомості Іспанії: у вас росте культовий повар фьюжн-кухні...

Постійно просинатись уночі

Давно минули часи, коли ви могли поварнякати про те, що «сон-красата», це, канєшно, харашо, але як же лягти спати до дванадцяти? Це ж в ліжко себе не заженеш...
Ага, пройшов час і прийшов бебі. Тепер би радий спати хоч і в 12 дня, аби безперервно. 8 минулих годин – несказана розкіш. При цьому загадкою лишається, як воно, крихітне й надмір енергійне бебі, вмідряєється прекрасно почуватись, сплячи уривками, прокидаючись уночі й горлаючи, як труби в судний день, бо виплюнуло соску. Ви встаєте, влізаєте в тапки, а зранку вагаєтеся: пудрити синяк під очима чи просто вдягти великі сонячні окуляри...
Швидко прокидатися й орієнтуватись у просторі вже стало вам за звичку.

Втомлює?
Напружує?
Ну так і шо ж.
Зате, коли всіх задавить нелчікуваним землетрусом, ви, вчасно роздуплившись, будете лиш усміхатися з відчуттям легкої приємної втоми...

Записи

Профіль

Отримувати записи на email?