Три новини

01.06.2012, Ірена Карпа

В мене намалювалося аж три новини: погана, гірша і найгірша та new! взагалі відстійна.
Погана: гарячої води не буде аж до 26 червня (на Євро, певно, економлять, бубуть тишком-нишко в водне поло грати контрабандою...).

Гірша новина. В мене початкова стадія артрозу (фіг зна що це таке і звідки взялося, і як я тепер буду 150 км пішки ходити в горах?!).

Ця новина ранком 05.06.12 отримала підвищення і зветься "найгірша". Мені відмовили в Німецькій візі, не повіривши в те, що я письменник, журналіст і культурний діяч, або взагалі не допускаючи в Україні існування зазначених видів людей. Видно, розглядаються лише місцеві моделі “проститутка” і “гастарбайтер”, а нас із вами просто не існує... Ми - пустота. Як по-буддистськи.

діти в китайському тазику

Добре, хоч оцього фото з моїми американськими дітьми в китайському тазику посольский Клєрк не бачив бо до переліку причин додались би негуманне поводження дітьми і крайня межа бідності.

Але ж я женщіна-мать, і, мать його, це так парадоксально - бути в становищі украй відмінному від становища твоїх дітей. Коли їм не треба візи для поїздки в Європу, а тобі треба, і коли вони разом із татом стоять у чергах для білих людей, а ти - для всякого гамна з країн третього світу. Що ж, братчики-німчики, я вам цього так не подарую.

Ви ж прийдете на протестний концерт проти упослідження українців під стіни німецького посольства? Обіцяю подарувати їм прекрасну душевну пісню. Ну, а як не схочуть пісню, то віддам артроз. Красиво ж як звучить - Арт Роз - рожеве митецтво французькою...

PS:
на момент публікації візове питання набуло розголосу
http://tsn.ua/video/video-novini/noviy-vizoviy-skandal.html
Але на сьогодні 05.06.12 візу так і не дали.
І хоч би і завтра стати під стіни німецького посольства, та маємо ЧЕТВЕРТУ взагалі відстійну новину - тримаємо барикаду від нав'язування українцям другої дежавної мови.

Черлені пацьорки, серпанок, фіранка,
Цеберко, краватка, блават, філіжанка,
Баюра, нівроку, либонь, сіромаха,
Ґудзик, свічадо, шпиталь, Даха Браха,
Морелі, церата, бусел на стрісі –
Да как на таком язикє страну дєрбаніть?!
Оні іздєваются!!!!
Кровосісі!!!!!!

Записи

Профіль

Отримувати записи на email?