Birth Report!!!

01.08.2011, Ірена Карпа

Наразі намагаюся боротися зі своїм звірячим апетитом, місцевою бюрократією і повним своїм же лохівством у питаннях брест-фідінгу.

Мої прекрасні меджік хелпери (акушерка Marisa Drago і дула Juliette Campbell) мене не покидають, навідуються з ревізіями, чаями, масажами, гомеопатичними кульками, олійками, піснями й танцями. Всьо інклудед в ціну самих пологів, що дуже і дуже себе виправдовує. Так що, аби хто із вас надумав повторити наш барселонський подвиг – можу здати явки і паролі. Наразі за ціною виходить значно гуманніше, ніж у Берліні було. Правда, не знаю, як буде далі з педіатрами і документами.

Детальний фоторепортаж всього процесу хоум-бьорсу трохи згодом. (Жартую, звісно, я не настільки прихильник натуралістичного епатажу... Втім, все народження у нас таки зафіксовано – раптом надумаю в медінститут на пенсії вступати?!)

Тримайте кулаки.

Тримайте кулаки. В кулаках має бути заповітне бажання того, аби я:

1) встигла на Форум Видавців у Львів, де презентуватиму свою нову книгу і модеруватиму зустріч з одним мега-крутим сучасним письменником (поки ім’я в таємниці, але ви його так само любите, як і я);

2) мала достатньо часу на репетиції з QARPA, бо ж нам призначено скалу сесю розбить 23-го вересня у Crystal Hall з альбомом “And I Made a Man”. Квитки, доречі, вже в продажі. В театральних касах від 150 до 450 грн, більш бюджетний передпродаж – на сайті клубу, здається. Замовляйте шоу і кольори костюмів, трохи часу ще є.

3) не зжерла весь хамон в Іспанії і влізла в машину, аби вернутися до дому. Ну, якщо побачу, що не влажу, пробіжусь пару разів у Піренеї тут, до Андори чи до Франції, мені не складно. Поки наминаю багато салату для замилення шлункових очей...

Якесь гарне фото на днях виберу, десь, де пика не крива, посміхнемось вам, ріднезним, в далечінь.

Тримайтеся!

Записи

Профіль

Отримувати записи на email?