замовлення Долі. Що маємо та що чекаємо на подарунок від шанувальників Корени Джі

01.05.2011, Ірена Карпа

Як же ж мені пощастило, іншій би це здалося сном... (Копірайт - "Фактично Самі")

Пощастило в тому, що мої бебіки - наймолодші в розсипах моїх численних племінниць і племінників, дочок і синів близьких друзів тощо. Тому всі прекрасні красоти, включно з гаджетами, одягом та добрими порадами зливаються нам щедрими потоками Долі.

А шо я?
Я - за мамську солідарність і кругообіг бебі-шмоток у природі. Мої покористуються - передам далі...
І передаю, і радуюся, і економлю добрим людям гроші так само, як добрі люди економлять мені. Бо ж не вам розказувати, як скоро діти виростають зі своїх одягів, іграшок, колясок, кріселець і пристойних манер помовчати, коли старші говорять...
А все ж, а все ж. Українська натура захланна, і вічно вимагає більшого. Того ось тут я, цілком не встидаючись, буду постити Wishlist - замовлення Долі. Ну й, відповідно, коли прийду до тями, викладу список того, чого я Долі готова віддати сама. А ви, відповідно, дивитиметеся, що вам із того списку стане у нагоді. І що із мого завалялося в ваших "закромах родіни"...
Отже

коляска для погодок

 

Коляска для порічок. (Ха-ха, це я так "погодок" переклала).

 

 

 

 

профессиональная няня

Кваліфікована няня, що не панікуватиме, коли дитина чимсь поперхнеться, а знатиме, що при цьому робити. А ще знатиме номер швидкої допомоги і бодай якісь ази медицини для немовлят. Плюс там масаж, розвиваючі ігри тощо. І коштуватиме не надто дорого.

 

 

 

коник качалка

 

Коника-качалку. О!

 

 

 

Великий дім із великим подвірям.
Бажано на рельєфі і з соснами..

 

 

ліжко для немовлят

 

Ліжко для наступної бебічки. Або щоби хтось привіз моє антикварне з Черкас із гаража... Я навіть сама розмалюю красиво. Нове життя стрих меблів. Яхууу!!

 

 

революція суспільства

 

Революцію в українському соціумі. Щоби люди на вулицях не боялись одне одного, посміхалися просто так, не хамили, були легкими, приязними, а не тупими-зашуганими. Щоби хотілося дітей ростити саме тут...

 

 

PS: wish list буде постійно поновлюватися, не радуйтесь:)

 

Маємо таке:
Поки що взяли готовий список речей, дякувати jetsetter.ua, тому російською.

Детский рюкзакДетский рюкзак
Ортопедический, выглядит как бронежилет. В нем ребенка можно носить уже с трех килограммов – не тяжело. В отличие от перемоток всяких, рюкзак спокойно может носить и мужчина. За границей даже со слингом нормально воспринимаются мужчины, а у нас, если отец тянет коляску, это уже «Боже мой, какой ужас!». Видели б они, что он еще и памперсы меняет…

Мягкая игрушка KskidsМяка іграшка Бджілка Kskids що сміється та співає
Після неодноразового прослуховування „тя-тя-тя” у виконанні бджілки моя Кора і сама почала співати лагідним голосом, а не тільки звичним гроулінгом з висотними варіаціями.

 

Детское пальтоПальто, «кеды»
Подарили мои кузены из Баварии. Моя невестка не любит, когда детей одевают во всякие «солнышки, сердечки, жабки», а считает, что дети должны выглядеть, как маленькие люди:) Стоит дороже, чем взрослое пальто. А эти «кеды» тоже сплела Божена, когда Кора еще не родилась.

любимые слюнявчикиСлюнявчики
Мышка-слюневытиралка. Подарил украинский культурный атташе в Германии Юра Микитюк. И обычный слюнявчик с изображением «друзей с фермы». Типа, не забывай, что и ты всего лишь маленькая свинка:)

сумка холодильникСумка-холодильник
Я пересмотрела огромное количество сумок, но только эта сумка-холодильник подходит для того, чтобы вмещать все вещи Коры. Ее персональный чемодан.

 

сумка для памперсовТермосумка и сумка для памперсов, косметика
Сумка контейнеров с детским питанием, и сумка для памперсов. Еще туда можно положить детскую косметику. Шла в придачу к детскому рюкзачку.

 

мамподМампод. Коробочка для пустышек.
Сохраняет соски в более-менее чистом состоянии. Крепится к коляске или к ремню, и соски у тебя всегда под рукой.

 

детская шапочкаШапочка
Легкая шапочка на случай, если мы заходим куда-то с улицы и снимаем теплую шапку.

Записи

Профіль

Отримувати записи на email?